Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Bucureşti Interceptările în dosarul lui Dragoş Băsescu vor fi păstrate

ro

18 Mar, 2016 20:07 2247 Marime text
 
Curtea de Apel Bucureşti a decis să păstreze interceptările efectuate cu ajutorul SRI în dosarul lui Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte, chiar dacă dosarul se află în procedura de cameră preliminară, potrivit româniatv.net.
 
Pe 11 martie, judecătoarea Anamaria Trancă de la Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă, ca nefondate, contestaţiile făcute de Dragoş Băsescu şi Ciprian Nistor împotriva deciziei de începere a judecăţii, emisă de Tribunalul Bucureşti, potrivit news.ro.
 
Vă reamintim că, pe 16 febriarie Curtea Constituţională a decis că prevederea din Codul de procedură penală potrivit căreia supravegherea tehnică poate fi efectuată de „alte organe specializate ale statului” decât organul de cercetare penală sau lucrătorii specializaţi din cadrul poliţiei este neconstituţională. Potrivit deciziei CCR, s-au născut numeroase controverse privind păstrarea interceptărilor SRI în dosarele în curs de judecată.
 
De asemenea, vă reamintim că în 2011, nepotul lui Traian Băsescu a fost trimis în judecată pentru că a cerut 1.000.000 de euro pentru a interveni la DIICOT în vederea obţinerii unei soluţii favorabile într-un dosar penal.


Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii