Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri gratuite pentru persoanele cu dizabilități

ro

18 Jul, 2012 22:36 1381 Marime text

420 de persoane cu dizabilităţi din regiunile Bucureşti-Ilfov, Centru şi Sud-Est se formează gratuit în ocupaţiile : operator introducere, prelucare, validare date, inspector resurse umane, grafician şi art director.

La doi ani de la demararea proiectului „Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni, implementat de Asociaţia Patronatul Medicinei Integrative, peste 568 de persoane cu dizabilităţi sunt beneficiari ai proiectului.

Dintre acestea, de la începutul anului şi până la sfârşitul lui, peste 420 se formează gratuit în ocupaţiile: Operator introducere, prelucare, validare date, Inspector resurse umane, Grafician şi Art director.

Toate activităţile din cadrul proiectului au ca scop creşterea competenţelor, cunoştinţelor şi stimei de sine a persoanelor cu dizabilităţi, ele facând parte din programe complexe de consiliere ce se desfăşoară în cele trei centre regionale din București, Constanța și Brașov.

Prin intermediul campaniilor de informare şi conştientizare se doreşte sensibilizarea comunităţii în vederea reinserţiei sociale a persoanelor cu dizabilităţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii