Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursa pentru şefia DIICOT a început. Mesajul lui Robert Cazanciuc pentru procurori

ro

06 Mar, 2015 11:38 1406 Marime text
Ministrul Justiției Robert Cazanciuc a făcut un apel, azi, către toți procurorii care cred că au experiența, integritatea și maturitatea necesare să se înscrie la selecția pentru șefia DIICOT, conform Agerpres.
 
''Este o procedură deschisă, fiecare procuror are șansă. Înscrierile se închid pe 16 martie. (...) Este o procedură strict bazată pe legea în vigoare. (...) Din moment ce toți procurorii au șanse să se înscrie, cred că e foarte transparentă. Toți procurorii care respectă legea sunt invitați să se înscrie, nu este nimeni dinainte stabilit. Acesta este apelul meu, să se înscrie toți cei care cred că au experiența, maturitatea, integritatea să poată conduce o asemenea structură. Criteriile sunt strict prevăzute în lege'', a afirmat Cazanciuc, înainte de bilanțul DIICOT pe anul 2014, conform sursei citate.
 
La bilanțul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) participă vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, șeful Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, procurorul general Tiberiu Nițu, procurorul șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție, Marius Iacob, membri ai CSM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii