Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Curăţăm Constanţa noastră", aproape de start. Luna aprilie este luna curăţeniei

ro

26 Mar, 2019 14:03 1615 Marime text
Au mai rămas doar câteva zile până la startul celei de-a opta ediții a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”.

La sfârșitul lunii aprilie, toate cartierele din oraș vor fi înfrumusețate, ecologizate și igienizate. Tot mai mulți constănțeni au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din fața blocurilor sau a caselor în care locuiesc, așa că, s-au alăturat deja campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța.


Pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro sunt prezentate toate acțiunile, datele și zonele de intervenție, precum și voluntarii care s-au implicat deja. Tot aici, oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare se poate înscrie. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Unul dintre obiectivele acestei campanii este și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

"Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au înțeles că doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos și și-au manifestat intenția de a participa la curățenia de primăvară", transmite Municipalitatea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii