Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României, optimi de finală FC Viitorul II - CFR Cluj 0-1

ro

28 Oct, 2015 23:00 1435 Marime text
FC Viitorul II şi CFR Cluj s-au întâlnit, în această seară, la Ovidiu, în optimile de finală ale Cupei României. Ajunsă atât de departe în „Competiţia surprizelor”, FC Viitorul II a aliniat o echipă alcătuită exclusiv din jucători produşi de propria Academie.
Prima ocazie a aparţinut gazdelor în min.17, când Hodorogea a reluat cu capul peste poartă în urma unei lovituri libere. Oaspeţii au replicat în min.21, când Negruţ a reluat spectaculos din careu, însă Buzbuchi a fost atent şi a respins. În min.30 Jakolis a pătruns în careul gazdelor şi a reluat alături. Tinerii jucători constănţeni au ameninţat poarta prin Vînă în min.36 (şut din afara careului reţinut de Marc), iar două minute mai târziu Coman a întârziat finalizarea din careu şi a fost apoi blocat. FC Viitorul II a avut o ocazie importantă în min.40, când Gavra a preluat în careu şi a fost anticipat în ultimul moment de Mureşan, care a evitat finalizarea atacantului constănţean.
În chiar primul minut de la reluare FC Viitorul II a irosit o ocazie uriaşă: după un un-doi cu Gavra, Coman a reluat puţin pe lângă poarta lui Marc din poziţie ideală. Contrar cursului jocului CFR avea să deschidă scorul în min.55: Buzbuchi a respins în primă fază şutul lui Nascimento, însă NEGRUŢ a reluat în plasă din apropiere, 0-1. Doar două minute mai târziu Gavra a reluat imprecis din suprafaţa de pedeapsă. În min.69 Negruţ a trimis periculos spre poartă, însă Buzbuchi a fost atent şi a respins în corner. Viitorul II a trecut pe lângă egalare prin Coman, care a trimis spre poartă în min.71 şi Marc a respins în corner. Acelaşi duel, şi cu acelaşi deznodământ, s-a repetat şi în min.75, când goalkeeper-ul clujean a respins din nou în corner finalizarea atacantului constănţean. Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în min.81, când Coman a căzut în careul oaspeţilor în urma unui duel cu doi apărători clujeni, însă centralul Sorin Antonie a lăsat jocul să continue refuzând penalty-ul. Ultima ocazie a gazdelor a fost irosită de Iacob, în min.90+4.
A rămas 1-0 pentru CFR Cluj, care pătrunde în sferturile de finală ale Cupei României.
 
FC Viitorul II - CFR Cluj 0-1 (0-0)
 
A marcat: Negruţ 57.
 
Cartonaşe galbene: Gavra 58, Rogoza 68 / Vitor Bruno 72, Nouvier 89, Nascimento 90+3, Marc 90+4.
 
Au evoluat formaţiile:
 
FC Viitorul (antrenor Cristian Cămui): Buzbuchi - Kilyen (58 Rogoza), Hodorogea, Mitache, Dumitrescu - Marin, Nedelcu, Casap (30 Iacob) - Vînă, Gavra (62 Cicâldău), Coman.
Rezerve neutilizate: Tordai - Panait, Grecu, Drăguş.
 
CFR Cluj (antrenor Francisc Dican): Marc - D. Coelho, Goian, Mureșan, Camora - Vereş (70 Petrucci), Nascimento - Jakolis (87 Păun), Negruţ, V. Bruno (82 Nouvier) - Beleck.
Rezerve neutilizate: Mincă - Larie, Lopez, Tiago Lopes.
 
Au arbitrat: Sorin Antonie (Bucureşti) - Iulian Radu (Bucureşti), Ionuţ Bobe (Videle).


sursa info + foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii