Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vrea primarul Timişoarei să scape de "nespălaţii şi neîngrijiţii" din autobuze

ro

26 Feb, 2015 23:50 2094 Marime text
Nicolae Robu, primarul Timişoarei, consideră că "nespălaţii şi neîngrijiţii" poluează transportul public din capitala Banatului. El a găsit soluţia de a-i da jos din tramvaie, autobuze şi troleibuze pe cei certaţi cu igiena corporală, conform opiniatimisoarei.ro.

"Chiar dacă am creat Poliţia transportului în comun, şi iniţiativa s-a dovedit foarte bună, pentru că un progres s-a obţinut, totuşi această poliţie are un număr restrâns de oameni care nu pot fi omniprezenţi. Ei nu au cum să fie în permanenţă în toate mijloacele de transport în comun, să-i prindă pe răufăcători, pe hoţii care sunt foarte prezenţi, să îi prindă şi pe cei care n-au nicio treabă decât să se plimbe cu mijloacele de transport în comun nespălaţi şi neîngrijiţi, poluând aceste mijloace de transport. Când vom avea aceste camere video, vor putea fi identificaţi şi echipajul de poliţie se va duce ţinta, dirijat din camera de monitorizare, acolo unde sunt probleme", a spus primarul Nicolae Robu, citat de opiniatimisoarei.ro.

În autobuzele şi troleibuzele RATT există camere de supraveghere, iar oficialii regiei de transport colaborează cu Poliţia Locală şi chiar cu călătorii, atunci când se petrec incidente neplăcute. Tramvaiele sunt singurele mijloace de transport care nu sunt dotate cu camere video, dar urmează să se facă această modificare.

Sursa foto:pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 29 Mar, 2015 02:53 Domnule Primar va felicit , de aici din Canada va sustinem decizia deosebita de frumoase pe care a-ti luato DUNEZEU SA VA INTAREASCA veti reusi sa aveti un oras curat si civilizat,adoua SINGAPORE din lume