Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi ajutată familia Cioabă de statul român

ro

19 Aug, 2013 04:36 2138 Marime text
Premierul Victor Ponta a spus, duminică seară, că familia lui Florin Cioabă va fi ajutată în măsura prevăzută de lege pentru orice cetăţean român, precizând că a fost informat de MAE şi de Raed Arafat că este vorba despre o factură "foarte mare", astfel că "probabil va fi foarte dificil".
"M-au informat Ministerul de Externe şi domnul Arafat despre problemele care au apărut în Turcia vizavi de plata acelei facturi. Vreau să spun foarte clar, orice cetăţean român - eu nu fac vreo deosebire că e rege sau nu-i rege -, orice cetăţean român, în măsura prevăzută de lege şi în măsura posibilităţilor, încercăm să-l ajutăm", a spus Victor Ponta, la Antena 3.
Premierul a explicat că din banii CNAS există un sistem prin care se sprijină "pe anumite criterii".
"Nu pot să vă spun în acest moment decât că, atât cât se poate face pentru orice cetăţean al României, atât facem. (...) În măsură în care există anumite proceduri şi se înscrie într-un caz în care poate fi ajutat, atunci o facem. Nu vreau să fac vreo favoare. (...) Din bani publici, nu fac favoruri pentru nimeni. În cazul de faţă direct, probabil că va fi foarte dificil", a mai spus Ponta.
Ponta a mai spus că preşedintele Traian Băsescu l-a sunat pe ministrul de Interne şi "i-a cerut să intre în acea procedură...". "Eu am spus: nu sunt de acord să folosim avionul SMURD decât pentru cazuri speciale. Dacă familia suportă costurile, atunci sunt de acord. Fiecare viaţă e importantă, dar atunci când eşti în poziţia de a avea anumite resurse materiale, încerci să le drămuieşti cu răspundere şi bun simţ, nu pentru că sună preşedintele", a adăugat premierul.
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii