Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telefonul e SF! Cum va arăta viitorul iPhone

ro

13 May, 2015 23:25 1915 Marime text
 
iPhone 6s și iPhone 6s Plus, așa cum cel mai probabil vor fi numite viitoarele smartphone-uri ale companiei Apple, e de așteptat să aibă dotări spectaculoase, dacă ne uităm la zvonurile apărute până acum în presă, relatează yoda.ro.
 
Ele vor avea camere foto mai bune, de 12 MP și este posibil chiar să primească opțiunea de a filma 4K. Stabilizare optică a imaginii are în prezent doar noul Iphone de dimensiuni mai mare, însă acest feature s-ar putea extinde și la celălalt model, fără Plus în nume, la lansarea din septembrie-octombrie.
 
Apple este forțată să mărească numărul de megapixeli pentru că acesta este un capitol la care concurenții Samsung și HTC se descurcă mai bine.
 
Iphone 6s și iPhon6s Plus ar putea avea și așa-numita Force Touch, pe care o știm de la Apple Watch. Pe scurt, dispozitivul va face diferența între o atingere subtilă și una mai puternică a ecranului. Este un touch dus la nivelul următor. Din moment ce feature-ul există pe ceasul inteligent, e de așteptat că el să migreze și la telefon.
 
Apple va folosi și un nou cip, A9, cel mai probabil pe o arhitectură pe 14nm. Asta înseamnă putere de procesare mai mare și un consum mai mic al bateriei. Ar trebui, de asemenea, să avem și 2GB de RAM la noile telefoane, scrie yoda.ro.
 
Compania trebuie să vină și cu o carcasă mai solidă, pentru că iPhone 6 Plus a fost criticat pentru faptul că se îndoaie ușor.


Sursa: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii