Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă la această oră, sub cod galben de ceaţă Recomandări pentru participanţii la trafic

ro

22 Jan, 2015 08:00 1954 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.20) nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Totuşi, poliţiştii atrag atenţia că, din cauza ceții dense, se circulă îngreunat pe numeroase drumuri naționale importante. Fenomenul este prezent în Capitală și în județe precum: Botoșani, Iași, Galați, Buzău, Brăila, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova, Constanța și Tulcea.
 
“Pentru prevenirea accidentelor pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.”, recomandă oamenii legii.
 
Totodată, potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, la această oră, din cauza ceţii dense, au fost suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii