Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a distrat Fiscul de 1 Mai a pus lacatul pe clubul Bamboo din Mamaia

ro

04 May, 2010 15:26 1437 Marime text

Pentru că nu aveau case de marcat sau nu le foloseau, trei cluburi celebre de pe litoral au fost închise de ANAF. Printre ele, Bamboo.

Chiar în zorii zilei de 2 Mai, în timp ce petrecerea era în toi, inspectorii Fiscului au descins în birourile Clubului Bamboo din Mamaia. După câteva ore de verificări, timp în care au constatat că pur şi simplu nu existau case de marcat fiscale, organele de control au decis să închidă clubul, astfel că în seara următoare potenţialii clienţi au găsit lacătul pe uşă.

În aceeaşi situaţie s-au aflat alte opt cluburi de pe litoral, printre care "Expirat" şi "La Piraţi" din Vama Veche, "The Mission" din Mamaia şi discoteca Ring din Costineşti. Deoarece casele de marcat existau, dar nu erau folosite, pentru acestea din urmă s-a dispus oprirea activităţii timp de trei luni de zile, adică vor "rata" aproape toată vara, iar în cazul Bamboo măsura a fost aplicată "până la rezolvarea problemelor", au declarat pentru Gândul surse din cadrul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

În total, la toate cele 34 de baruri, discoteci şi restaurante controlate au fost aplicate amenzi în valoare de 140.550 de lei, adică peste 33.000 de euro.

Sursa: gandul.info

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii