Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum reacţionăm în situaţii de urgenţă Pompierii ne învaţă ce să facem în caz de dezastre

ro

04 Jul, 2014 18:12 1859 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa desfăşoară în perioada 01 iulie - 13 septembrie 2014, o campanie de informare şi educare publică în domeniul pregătirii pentru situaţii de urgenţă - „Vreau să previn!”, care se bazează pe nivelul de cunoaştere şi de implicare a populaţiei în prevenirea, managementul şi reducerea efectelor unui dezastru.
 
Campania se îndreaptă  spre adulţi şi copiii din învăţământul preşcolar şi preuniversitar. Un subgrup din această categorie îl constituie copiii ai căror părinţi au emigrat în alte ţări în căutarea unui loc de muncă, lăsându-i pe aceştia în grija bunicilor sau a altor rude, de regulă vârstnice, care nu îi supraveghează şi nu le asigură o educaţie corespunzătoare. Activităţile de informare preventivă se vor desfăşura în locuri cu afluenţă mare de public (parcuri, hipermarket-uri, staţiuni), în grădiniţele publice şi private deschise pe timpul verii, în centrele de plasament, precum şi în taberele de elevi.
 
Prima activitate de informare preventivă, prin care se va lansa campania, se va desfăşura în data de 7 iulie, ora 10:00, la Fundaţia „Giovanni Bosco”, informează Biroul de presă al ISU Dobrogea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii