Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum previn poliţiştii criminalitatea la Constanţa?

ro

24 Sep, 2012 21:46 1129 Marime text

Astăzi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a avut loc conferinţa de presă ocazionată de lansarea evenimentului intitulat „Săptămâna prevenirii criminalităţii", ce se desfăşoară la nivel naţional, aflat în acest an la a VII-a ediţie.

Astfel, în perioada 24 - 28 septembrie a.c., poliţiştii constănţeni vor acţiona pe linia prevenirii infracţionalităţii, astfel:

- 24 septembrie - Lansarea evenimentului, cu invitarea reprezentanţilor mass-media, prezentarea partenerilor implicaţi în acţiuni şi a agendei de lucru pentru fiecare zi din această săptămână. Prevenirea delincvenţei juvenile, modul al priorităţii naţionale „Prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor";

- 25 septembrie - Prevenirea victimizării minorilor - modul al priorităţii naţionale „Prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor";

Specialişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirie a Criminalităţii împreună cu specialişti din cadrul Compartimentului de Informare şi educaţie Rutieră vor desfăşura la orele 10.00 o activitate informativ-preventivă la Şcoala cu clasele I-VIII nr.28 „Dan Barbilian" Constanţa.

- 26 septembrie - Prevenirea infracţiunilor de furt- prioritate naţională a Poliţiei Române. - fiecare subunitate de poliţie din cadrul I.P.J. Constanţa va acţiona pe raza de competenţă.

- 27 septembrie - Prevenirea infracţiunilor care fac obiectul priorităţilor locale - fiecare subunitate de poliţie din cadrul I.P.J. Constanţa va acţiona pe raza de competenţă.

- 28 septembrie - Siguranţa rutieră

Specialiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în colaborare cu cei ai Compartimentului de Informare şi Educaţie Rutieră din cadrul Serviciului Rutier Constanţa vor desfăşura acţiuni de prevenire privind principalele cauze generatoare de accidente, respectiv indisciplina pietonală, nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere în zone cu risc ridicat în producerea de accidente rutiere din municipiul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii