Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facebook Messenger primește o nouă funcție! Cum poți vorbi acum cu prietenii

ro

28 Apr, 2015 23:56 1885 Marime text
 
Facebook a adăugat o funcție utilă pentru Messenger. Utilizatorii din 18 țări pot iniția acum apeluri video prin Facebook Messenger, indiferent dacă folosesc Wi-Fi sau o conexiune de date. Apelurile sunt gratuite și pot fi activate prin simpla apăsare a simbolului de cameră din fereastră de chat, informează yoda.ro. 
  
Poți de asemenea să folosești ambele camere,  dar pe rând. Funcția a fost integrată astfel încât poți alege să suni direct un prieten, să inițiezi apelul video în timp ce ești pe chat sau să răspunzi. Din păcate însă, nu există și opțiunea de a dezactiva această funcție, dar îți poți filtra prietenii cu care poți sta pe chat. 


  
Funcția de apeluri video pentru Facebook Messenger e disponibilă pentru Android și iOS, dar nu și pentru Windows Phone sau Blackberry, deocamdată.  Cei care folosesc un webcam pot accesa această funcție și de pe PC sau Mac. Prin acest update, Messenger devine un rival demn de luat în seamă pentru servicii tradiționale de apel video, precum Skype, sau chiar Facetime. Nu se știe deocamdată dacă o astfel de funcție va fi implementată și pentru WhatsApp, mai notează sursa citată. 

Din păcate, noua funcție încă nu e disponibilă în România, deși oficialii Facebook promit că o vom putea încerca cu toții cât de curând. Deocamdată, de apeluri video prin Facebook se pot bucura doar utilizatorii din SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Danemarca, Belgia, Grecia, Croația, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Polonia, Lituania, Mexic, Uruguay, Nigeria, Oman și Laos. 



Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii