Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum petrece Radu Mazare ziua de 1 mai

ro

29 Apr, 2010 22:11 1343 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat azi că va petrece prima parte a zilei de 1 Mai făcând kitesurfing, iar seara va merge să verifice situaţia din cluburile din staţiunea Mamaia. "O să mă dau cu zmeul că e vânt şi seara o să verific situaţia cluburilor din Mamaia", a declarat Radu Mazăre, la finalul şedinţei de Consiliu Local.

El a menţionat că turiştii care vin în staţiunea Mamaia de 1 Mai nu vor avea parte de spectacole organizate de Primărie, ca în anii trecuţi, dar vor găsi mai multe locuri de parcare.

"Am făcut nişte pregătiri normale, fără a face ceea ce am făcut anul trecut, de exemplu Formula 1, David Coulthard, deci fără spectacole. În rest, pregătirile normale pe care le facem în fiecare an, plus nişte parcări suplimentare, lăţirea şoselei, cam atât", a mai spus Mazăre.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bafta! 30 Apr, 2010 06:52 Stire absolut inutila. Nu ne intereseaza ce face individul. Am mai scris ca, de fapt, voi ii faceti propaganda(pozitiva sau negativa, tot aia e!!!). O vreme am crezut ca sunteti „impotriva“. De fapt sunteti „pro“. Tineti-o tot asa si va veti pierde toti cititorii. Bafta!