Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum marchează Asociația Studenților și Medicilor Voluntari Constanța cei șapte ani de activitate

ro

27 Sep, 2014 14:51 2198 Marime text
Asociatia Studentilor și Medicilor Voluntari îi invită pe constănțeni la vernisajul proiectului fotografic “Half a Second”.

Evenimentul va avea loc în data de 5 octombrie, la orele12.00, la Barissimo Cocktail Bar. Fotografiile prezentate în cadrul expoziției au fost realizate de către Dan Mihai Lupescu și de membrii ASMV, se arată într-un comunicat de presă.

Acestea reprezintă simulări ale unor accidente. Traumele sunt făcute cu ajutorul efectelor speciale care au fost realizate de către make-up artistul Alex Dobre. El va fi prezent la vernisaj și va reface câteva dintre efectele speciale precum cele din fotografii, informează Departamentul PR al ASMV.

Vernisajul are ca scop informarea publicului larg cu privire la importanța acordării primului ajutor medical. Voluntarii din cadrul ASMV au pregătit un chestionar care va fi completat de către invitați.

"În urma vernisajului, tinerii liceeni constănțeni vor avea supriza să ne regăsească expoziția de fotografii în liceele lor!", susțin organizatorii.

Cu acest scop tinerii voluntari vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV.

Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale, cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii