Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum îi păcălea pe naivi "Cristina" a inventat noi tehnici de înşelăciune

ro

04 Oct, 2017 10:52 2487 Marime text
O femeie este cercetată dupe ce a păcălit două persoane printr-o nouă metodă de înşelăciune. Aceasta se deplasa la domiciliile persoanelor spunând că este trimisă de un medic sau de un avocat, după care, cerea sume de bani şi bijuterii.

La data de 30.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata D.I.C., cercetată pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune, prev. şi ped. de art. 244 alin 1 şi 2 din C.pen, cu aplic art. 38 alin. 1 C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatei faptul că:

La data de 29.09.2017, în jurul orelor 2330, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din mun. Constanţa, str. Suceava, jud. Constanţa, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti  şi a ridicat suma de 3 000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

La data de 30.09.2017, în jurul orelor 0020, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din mun. Constanţa, bld. Tomis bl. TD9, jud. Constanţa, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1 800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata D.I.C.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii