Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum explică Poliţia Rutieră Constanţa accidentul grav de pe DN2 A

ro

01 May, 2013 15:30 1565 Marime text
La data de 01.05.2013, în jurul orei 11.10, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A.
Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că D. Silviu, de 23 ani, din localitatea Piatra, judeţul Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre oraşul Ovidiu către municipiul Constanţa şi, ajungând în dreptul unei reprezentanţe auto la km 202 + 400, a pierdut controlul direcţiei de deplasare către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti, care circula pe banda 2 dinspre Constanţa către Ovidiu.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul înmatriculat în Bulgaria, care circula pe banda 1, dinspre municipiul Constanţa către Ovidiu.
Urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a  conducătorului auto D. Silviu şi C. Ionuţ Teodor, de 22 de ani, pasager în primul autoturism, şi vătămarea corporală uşoară a lui S. C., de 16 ani, pasager tot în primul autoturism. Vătămări corporale uşoare au suferit şi N. Dumitru, de 33 de ani, din Constanţa, conducătorul celui de-al doilea autovehicul, N. Elena, de 33 de ani, din Constanţa pasager în acelaşi turism, dar şi Z. M. Ionuţ, de 20 de ani, şi D.I. de 17 ani, ambii din Tulcea, pasageri în cel de-al treilea autoturism.
Victimele accidentului rutier au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Niciunul din autovehiculele implicate în evenimentul rutier nu a luat foc în urma impactului.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii