Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum comentează prefectul Bola Delicoti susţine că este în continuare primarul în funcţie al comunei Poarta Albă

ro

20 Aug, 2013 13:49 1345 Marime text
„Reprezentantul Guvernului la Constanţa, Eugen Bola, dovedeşte, încă o dată, că nu cunoaşte legea şi că acţionează la comandă politică”, susţine democrat liberalul Vasile Delicoti, într-un comunicat de presă.           
În opinia sa, „prefectul numit al Constanţei, Eugen Bola, nu ştie că ordinul prin care vrea înlăturarea unui ales local, de încetare de drept a mandatului de primar, are caracter INDIVIDUAL (conform L 340/2004, cap V, art.33- „Ordinul prefectului cu caracter individual devine executoriu de la data comunicării persoanelor interesate”).
„Îi atrag atenţia domnului prefect că se află într-o gravă necunoaştere a legii şi, fiind în necunoştinţă, îi comunic, prin intermediul dumneavoastră, că ordinul emis în data de 31.05.2013 este numai bun de astupat găurile ferestrelor partidului care l-a numit în funcţie”, menţionează Delicoti.
„Analizând legislaţia în vigoare (împreună cu avocaţii mei) doresc să-i atrag atenţia prefectului judeţului Constanţa că sunt primar ÎN FUNCŢIE, conform legislaţiei în vigoare, iar ordinul emis de Instituţia Prefectului Constanţa nu şi-a produs efectele”, a adăugat democrat liberalul.
În replică, prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, a declarat: „Nu intru în polemică acum cu domnul Delicoti. Trebuia să stea degeaba acasă, dar să îşi fi trimis avocatul la instanţă. Doar avocatul. Ar fi fost primar şi acum”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii