Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au fost serbate Zilele Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia

ro

10 Dec, 2012 23:02 3221 Marime text

Elevii de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia au serbat Zilele Școlii. Asociaţia de Părinţi a participat la organizarea tuturor manifestărilor, inclusiv a marşului şi a show-ului din 7 decembrie. Marşul elevilor, profesorilor, părinţilor, a oferit fiecărei clase oportunitatea de a-şi exprima originalitatea, individualitatea în cadrul şcolii iar pentru liceu în comunitatea locală.

Spectacolul Show LTNB, iniţiat şi coordonat de directorul liceului, prof. Marius Furtună, directorul adjunct, prof. Anişoara Ciornei, prof. Genghiz Cutlacai, organizat împreună cu elevi ai claselor a XI-a și a X-a, a avut loc la Sala Sporturilor din Medgidia şi a acoperit o varietete de elemente, de la muzică, scenete, dansuri de societete, street dance, break dance, dansuri populare româneşti. Pentru peste 300 de elevi din oraş s-a organizat Concurs de matematică sub coordonarea prof. Liliana Chirea şi organizat de Catedra de matematică. Zilele LTNB Medgidia 2012 au fost un real succes şi au conferit vizibilitate liceului în comunitate prin implicare, creativitate, originalitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adi 17 Dec, 2012 16:01 Concursul de matematica distractiva,organizat de d-na profesoara Liliana C,a fost o mare porcarie,pentru ca: la clasa I-a a lipsit cu desavarsire punctul 6,iar problema 8,care spune asa"In Pomul de Craciun se gasesc 30 de artificii dintre care 5 au fost arse de Andrei.Cate artificii sunt in Pomul de Craciun?",A)35 B)5 C)30 si D)niciuna (probabil se refera ca nici o varianta nu este corecta,dupa dumneaei in pom raman tot 30 de artificii. Copilul meu a participat la acest concurs si a suferit enorm cand a aflat rezultatul.Stia ca a gresit 2 subiecte.Sotul meu a vorbit cu profesoara organizatoare, a vazut lucrarea si a ramas uimit de justificarea d-nei profesoare.(mananci 5 mere si ai tot 5?)Recomand pe viitor sa nu se mai organizeze astfel de concursuri cu greseli pentru ca demoralizeaza copiii.