Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum ar putea ajunge Simona Halep multimilionară

ro

17 Jul, 2014 07:49 2471 Marime text
Simona Halep a înregistrat performanţe uluitoare în ultima perioadă, însă chiar şi asa nu a avut impact destul de puternic în relaţia cu sponsorii, scrie Ziare.com, care o compară pe tenismena din Constanţa cu jucători mai slab clasaţi decât ea care obţin sume colosale din contracte de imagine.

Halep are un singur astfel de contract cu o companie de echipament sportiv.

Jurnalistul american Miguel Morales, de la Forbes, le-a mărturisit celor de la Ziare.com că "este minunat să văd cât de mult a urcat în clasament în ultimele 14 luni". Cât priveşte minusurile din relaţia pe care Simona Halep o are cu sponsorii, Morales a enumerat următoarele:  ocupanta locului 3 în clasamentul WTA nu a câştigat niciun turneu de Grand Slam şi nu a dovedit constanţă la cel mai înalt nivel, însă nu este de neglijat nici faptul că provine dintr-o ţară mică precum România.

Un eventual contract semnat de Simona Halep cu IMG, companie care se pare că este interesată de tenismena din Constanţa, ar însemna potrivit jurnalistului de la Forbes o mai mare vizibilitate pentru Halep şi "şansa uriaşă de a avea mai multe sponsorizari".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii