Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum ajung politicienii pe lista neagră a Antenelor „Domnul Nicuşor Constantinescu, despre care ne amintim că a adormit la semafor, ni s-a indicat să-l lăsăm în linia a doua”

ro

09 May, 2011 08:09 1658 Marime text

nicusor_constantinescu_13.jpgÎntr-un interviu pentru EVZ, Stelian Negrea, un fost jurnalist al trustului Intact, dezvăluie care erau politicienii protejaţi şi care erau cei ce puteau fi atacaţi la Antenele lui Voiculescu.

După ce a dezvăluit cum erau luate firmele în vizorul Intact pentru obţinerea de contracte de publicitate, Stelian Negrea, fost senior editor la Antena 3, prezintă în al treilea episod din "presa în trustul lui Vociulescu" cum şi de ce se comandau campanii împotriva unor politicieni.

EVZ: Spuneai că Departamentul de Investigaţii avea două direcţii de acţiune: economică, pentru publicitate, şi politică. Cum era cu ţintele politice?

Stelian Negrea: În majoritatea covârşitoare a cazurilor ne ocupam de adversarii lor politici. E de notorietate toată campania dusă pe Antene legată de Elena Udrea.

Aveaţi comenzi pentru a şantaja politicieni ca să-i determinaţi să facă anumite lucruri?

Citeşte mai departe pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-cum-ajung-politicienii-pe-lista-neagra-a-antenelor-929514.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii