Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ironizat-o Alexandra Dulgheru pe Eugenie Bouchard

ro

19 Apr, 2015 08:35 1942 Marime text
Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a învins-o, ieri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a făcut un gest ironic la finalul meciului, când s-a îndreptat spre staful echipei României şi s-a prefăcut că refuză să le întindă mâna compatrioţilor ei, însă în cele din urma toţi cei implicaţi au aruncat mâinile în sus, refuzând salutul.

La finalul partidei din Fed Cup, de la Montreal, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României şi coechipierele Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Ea a mimat că refuză să dea mâna cu ei, ironizând astfel gestul canadiencei Eugeniei Bouchard, care nu a acceptat să-i strângă mâna la tragerea la sorţi de vineri.

În tot acest timp, Bouchard a aşteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, aşa cum a promis vineri. După „mica scenetă" pusă în practică în sala din Montreal, românca a mers şi a dat mâna cu sportiva canadiană.

„Am încercat să nu facem lucrul acesta, dar ţinând cont că am câştigat meciul ne-am permis să facem o mică ironie", a precizat căpitanul nejucător Alina Tecşor.



Sursa: Ziare.com
Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii