Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culmea absurdului la Poarta Albă Gigi Becali a dispărut din puşcărie

ro

24 Feb, 2015 10:45 3789 Marime text
Gigi Becali trebuia să fie dus ieri în faţa judecătorilor, într-un proces de calomnie pe care i l-a intentat Radu Carp, fostul şef al Institutului Diplomatic Român, însă el nu a fost dus la tribunal, pentru că „nu a fost de găsit", informează România TV.

Gigi Becali l-a insultat în direct, într-o emisiune TV, pe profesorul Radu Carp, iar acesta l-a dat în judecată pe patronul Stelei, solicitându-i daune morale. Ieri a fost termen în acest proces, iar în faţa judecătorilor trebuia să fie dus şi Gigi Becali.

Potrivit România TV, deşi pare incredibil, citaţia emisă pe numele lui Gigi Becali a fost trimisă înapoi de reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă, gardienii fiind în imposibilitatea de a-l dibui, în propria-i celulă, pe milionarul din Pipera. „Tocmai pe Gigi Becali nu l-au găsit?", a fost replica  judecătorului care - deloc amuzat - îl aşteaptă pe Becali la următorul termen al procesului.

Cearta dintre Gigi Becali şi Radu Carp a avut loc în octombrie 2012, când patronul Stelei a răbufnit: „După ce că e prost, n-are nici faţă măcar. Îmbrăcat urât e, urât e, prost e... Dacă nu-l jigneşti, vine iar la televizor şi iar minte! (...) Citeşte legile, habar nu ai habar de capul tău! Te dai şeful diplomaţiei! Cine te-a pus pe tine şeful diplomației? Eşti un dobitoc şi un prost. Eu am alergie la proşti. Înnebunesc!".


Sursa: România TV
Sursa foto: stiri.com.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii