Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

cugetliber.ro Primarul Valentin Vrabie. „Sunt hotărât! Candidez la Primăria Medgidia"

ro

21 Oct, 2015 09:48 2759 Marime text
Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, este hotărât ca, la alegerile locale de anul viitor, să candideze la Primăria Medgidia, încurajat fiind şi de sondajele care îl dau drept câştigător.

„Este candidatul preferat de locuitorii din Medgidia. Oamenii de aici ştiu ce a făcut el pentru comuna pe care o conduce şi de aceea îl vor la Primăria Medgidia, pentru a pune oraşul pe picioare, lucru pe care, cu siguranţă, l-ar face dacă ar accepta să candideze la Medgidia”, au precizat sursele noastre. 

La rândul său, şeful administraţiei publice din Peştera, independentul Valentin Vrabie, spune că are cunoştinţă despre sondajele care îl dau favorit şi, dacă în 2012 a refuzat să candideze la Medgidia, acum este hotărât.

„Da, sunt hotărât! Candidez la Primăria Medgidia. Consider că sunt capabil ca ceea ce am realizat în comuna Peştera să fac şi în altă parte pentru mai mulţi locuitori. Practic, candidatura mea face parte dintr-un proiect mult mai amplu prin care îmi doresc ca administraţiile locale să fie scoase de sub jugul politic. Astfel, eu alături de mai multe persoane care ne dorim independenţa în administraţia publică locală vom candida simultan ca independenţi la diverse primării din jurul municipiului Medgidia. Vom face Alianţa Pentru Administraţie şi ceea ce s-a realizat în comuna Peştera se va realiza în toate aceste localităţi dacă vor câştiga independenţii. Eu voi candida la Medgidia, iar ceilalţi, ale căror nume vor fi făcute cunoscute la momentul potrivit, vor candida la primăriile Ciocârlia, Cobadin, Peştera, Aliman, Cernavodă, Saligny, Mircea Vodă, Tortoman, Siliştea, Cuza Vodă şi Castelu”, a declarat pentru „Cuget Liber”, primarul independent Valentin Vrabie. 

Articolul integral poate fi citit pe site-ul www.cugetliber.ro.

Sursa text + toto: cugetliber.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii