Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu kilogramul de haşiş prin Constanţa. Vezi cât costă

ro

13 Apr, 2013 13:58 1743 Marime text
Ieri, au fost surprinşi în flagrant delict doi bărbaţi în timp ce încercau să vândă un kilogram de haşiş, pentru suma de 5.000 euro.
Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii  Organizate Constanţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial  Constanţa, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., au surprins în flagrant delict, în zona Tomis Nord, din municipiul Constanţa, un cetăţean spaniol de 32 ani şi un constănţean de 31 ani în timp ce încercau să vândă un kilogram de haşiş, sub forma a 121 caşete  ambalate în folie de plastic (rezină de cannabis), în schimbul sumei de 5.000 euro.
Din actele premergătoare şi primele cercetări s-a stabilit faptul că, drogurile au fost aduse cu autocarul din Spania de către cetăţeanul spaniol, în urmă cu aproximativ o lună de zile, în bagajele sale personale.
Cei doi autori au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorul de caz, iar la data de 12 aprilie a.c., au fost dispusă arestarea preventivă a acestora de către Tribunalul Constanţa pentru 29 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii