Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce gânduri și-a depus Monica Macovei candidatura la alegerile prezidențiale

ro

21 Sep, 2014 16:35 2340 Marime text
Monica Macovei a depus, astăzi, la Biroul Electoral Central, peste 300.000 de semnaturi de sustinere strânse pentru candidatura sa independenta la alegerile prezidentiale.

“Candidez pentru că vreau să fiu angajatul vostru, și nu un tartor peste țară. Candidez pentru că vreau să ne luăm înapoi banii furați. Toate privatizările și contractele cu statul din ultimii 25 de ani vor fi cercetate. Voi susține ca toți românii din țară și din străinătate să poată vota electronic sau prin corespondență. Românii din diaspora sunt parte a națiunii noastre”, a declarat Monica Macovei, potrivit știripesurse.ro.

“Impreună îi putem bate. Voi sunteți speranța mea, iar eu sunt speranța voastră. Dacă toți cei care cred în mine mă votează în primul tur, voi câștiga. Și David l-a bătut pe Goliath”, a mai spus Macovei, informează știripesurse.ro.

Potrivit Digi 24, Monica Macovei a adus și cadouri pentru ceilalți doi contracandidați, care au intrat oficial în cursa pentru peședinței. „Am adus și niște cadouri. Am aici pentru Micul Ceaușescu de la Palatul Victoria o pungă de pop-corn, ca să mă poată urmări cu atenție, oricum nu face nimic ca prim-ministru, DAR și o oglindă pentru dl. Iohannis, ca să se uite în ea și să vadă cum arată un om care vrea să fie președinte fără să aibă nimic de spus”, a declarat Monica Macovei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii