Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Csaba Tiberiu Kovacs nu mai este secretar general al Autorității Electorale Permanente. Cine va ocupa funcția rămasă vacantă

ro

25 Jan, 2018 19:48 1349 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind constatarea încetării de drept a raportului de serviciu al lui Csaba Tiberiu Kovacs, secretar general al Autorității Electorale Permanente.
 
Măsura a fost luată după ce s-a constatat că acesta îndeplinea cumulative a condițiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, îucepând cu data de 18 ianuarie 2018.
 
Totodată, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia pentru stabilirea unor măsuri privind conducerea Autorității Electorale Permanente.
 
Astfel, la data intrării în vigoare a prezentei decizii, mandatul lui Constantin-Florin Mitulețu Buică, vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Electorale Permanente, încetează la cerere.
 
De asemenea, Constantin-Florin Mitulețu Buică va exercita atribuţiile de secretar general al Autorităţii Electorale Permanente până la ocuparea postului.
 
Deciziile au fost semnate de premierul interimar MIhai Fifor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii