Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucea Roşie organizează primul Festival de Prim Ajutor din România

ro

02 Sep, 2015 09:55 1886 Marime text
Crucea Roşie Română organizează, în intervalul 11 - 12 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, primul Festival de Prim Ajutor din România, având ca scop conştientizarea importanţei cunoaşterii tehnicilor de prim ajutor de publicul român. Timp de două zile, 28 de echipe de prim ajutor din 24 de ţări europene vor lua parte la competiţia FACE (First Aid Convention in Europe), precedată de Gala Crucii Roşii Române. FACE este o competiţie anuală ce aduce împreună echipele de prim ajutor ale Crucii Roşii şi Semilunii Roşii din Europa pentru a demonstra abilităţile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstraţii spectaculoase de intervenţie în situaţii de urgenţă.
În cadrul Festivalului de Prim Ajutor vor avea loc Competiţia Europeană de Prim Ajutor - FACE şi Gala Crucii Roşii Române. Aflat la cea de-a 28-a ediţie internaţională şi desfăşurat pentru prima oară în România, evenimentul reuneşte la Bucureşti peste 500 de participanţi şi suporteri.
În a doua zi a festivalului, începând cu ora 8.30, echipajele participante vor lua startul în Competiţa Europeană de Prim Ajutor. Cu prilejul acestui eveniment, Crucea Roşie Română lansează campania "Face it!", care trage un semnal de alarmă cu privire la importanţa acordării primului ajutor de către oricine, oricând.


sursa foto: you tube.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii