Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristoiu SRI a trecut la Planul B de cucerire a puterii - Suspendarea lui Ponta în urma anchetei DNA

ro

04 Dec, 2014 18:24 2140 Marime text
 
Potrivit stiripesurse.ro, analistul Ion Cristoiu aruncă bomba sfârșitului de an! Victor Ponta poate fi urmărit penal, și, conform legii, va fi suspendat din funcția de premier. Totul după ce DNA a început anchetarea modului în care s-a votat în Diaspora. Cristoiu consideră că George Maior este pionul principal al acestui plan halucinant, relatează stiripesurse.ro.

„Gîndul de duminică, 30 noiembrie 2014, se intitula După eșuarea Planului A s-a trecut la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale!:

Pornind de la reaprinderea Scandalului Votul din străinătate de către publicațiile paravan și ofițerii acoperiți din presă ai SRI, avertizam că după eșecul tentativei de lovituri de Palat din PSD, pusă la cale de cuplul Marian Vanghelie-Mircea Geoană, se va trece la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale:

Potrivit articolului 109 din Constituție, în cazul unui membru al Guvernului „dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie”.

Așadar, dacă împotriva lui Victor Ponta se începe urmărirea penală, el poate fi suspendat din funcție”, scrie Cristoiu pe blogul personal, citat de stiripesurse.ro.

Articol integral pe stiripesurse.ro.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: erdely.ma
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii