Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prezent este inspector în Primăria Constanţa. Cristinel Dragomir, viitor subprefect al judeţului Constanţa

ro

21 Nov, 2018 14:06 3561 Marime text
Cristinel Dragomir, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa se pregăteşte să preia mandatul de subprefect al judeţului Constanţa. Informaţia ne-a fost confirmată de surse din conducerea PSD Constanţa. Dragomir este în prezent inspector 1 în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice , Servicul Tehnico Economic din Primăria Constanţa. El s-a transferat la actualul loc de muncă de la Giurgiu, unde a susţinut examentul de funcţionar public în luna septembrie.
Mapa sa profesională a ajuns deja la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi se aşteptă numirea sa în proxima şedinţă de Guvern. Dragomir îl va seconda la Prefectura Constanţa pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, Dumitru Jeacă.
Cristinel Dragomir este absolvent al Institutului de Marină Civilă, al Institutului Naţional de Administraţie şi are cursuri de masterat în administraţie publică şi management portuar şi instituţional.
Vă reamintim, la sfârşitul lunii octombrie, Nicolae Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al Regiei Autonomie Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa. El fusese cooptat în consiliul de administraţie al RAEDPP în vara acestui an.
Pentru celălalt post de subprefect al judeţului nominalizarea aparţine UDTR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii