Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir, reales vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al CJC

ro

28 May, 2015 13:52 1324 Marime text
 
După discuţiile cu sportivii, consilierii judeţeni au început şedinţa propriu-zisă. Dezbaterile au început direct cu proiectul privind alegerea unui vicepreşedinte care să exercite atribuţiile de preşedinte al CJC. Proiectul de hotărâre vine după decizia Curţii de Apel Constanţa, care a admis ca preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu să fie pus sub control judiciar, însă i-a menţinut interdicţia de a se întoarce la serviciu.

​Cristinel Dragomir a fost reales pentru a prelua atribuţiile preşedintelui CJC cu 19 voturi PENTRU, 2 ÎMPOTRIVĂ şi 11 NULE.

Pe de altă parte, consilierul judeţean Nicolae Ciucă a propus să fie invitaţi la şedinţele CJC senatorii şi deputaţii de Constanţa, "să spună ce au făcut ei pentru noi de când au fost aleşi". De asemenea, consilierul a propus să fie invitaţi şi toţi directorii de instituţii subordonate CJC, să spună cu ce se confruntă, ce probleme şi ce propuneri au. "De asemenea, îmi doresc ca toţi aceşti directori să nu mai fie numiţi politic, ci pe criterii de performanţă", a adăugat el.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii