Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir - „Nu facem aşa ceva!“ „Materialele denigratoare la adresa candidatului ACL nu ne aparţin“

ro

23 Oct, 2014 14:52 1798 Marime text
Secretarul executiv PSD şi vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat, în contextul unei conferinţe de presă susţinute astăzi la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa că pliantele defăimătoare la Adresa lui Klaus Iohannis trimise prin poştă ca fiind din partea candidatului Victor Ponta nu aparţin PSD. „Materialele denigratoare la adresa candidatului ACL nu ne aparţin, nu le-am distribuit noi. Pe noi nu ne interesează aşa ceva, nu facem campanie negativă. Nu facem campanie murdară pentru că avem încredere că avem candidatul cel mai bun“, a declarat Dargomir.

Reamintim că Poşta Română a admis, în contextul unui comunicat de presă, că are contracte comerciale cu mai multe fomaţiuni politice politice, printre care şi PSD-ul, dar că nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul acestoa. În judeţul Constanţa, săptămâna trecută mai mulţi pensionari din judeţul Constanţa ne-au sesizat că poştaşul, odată cu pensia, le-a lăsat şi un pliant pe care scrie „Klaus Iohannis vrea să-ţi taie pensia“.
Secretarul Executiv al PSD a declarat că singurele materiale de campanie care aparţin PSD sunt un pliant, un calendar, un autocolant şi trei tipuri de afişe, dar şi o altă broşură realizată de Organizaţia PSD de la Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii