Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Sima, acuzații bombă la adresa lui Adrian Năstase Paltin Sturdza i-a plătit studiile lui Mihnea Năstase

ro

19 Jan, 2015 11:37 2126 Marime text
Brokerul Cristian Sima povesteşte că unul din personajele cheie din dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, Paltin Sturdza, i-ar fi plătit studiile în străinătate lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier, informează B1 TV.

 Cristian Sima spune că Paltin Sturdza este cheia dosarului retrocedărilor ilegale de păduri. Brokerul, care locuieşte acum în Elveţia, a vorbit despre legăturile omului de afaceri cu fostul premier Adrian Năstase.

„În 2007, prințul Sturdza inventa o bursă de studii pentru un copil român care să studieze la liceul Aplinum, de aici. Taxa la liceu pe un an, 80.000 de franci elvețieni. Bursa o câștiga Mihnea Năstase, care studiază aici, din 2007-2011. Bursa a fost apoi desființată, a avut un singur beneficiar. Încă îmi povestesc colegi și fostul director cum venea tata Adrian să bată cu pumnul în masă la ei, obișnuit ca la București, ori de câte ori Mihnea nu avea notele dorite. La sfârșit, Mihnea nu a putut să meargă la Cambridge, unde dorea tata și tata Adrian a făcut un scandal monstru în liceu. Familia Sturdza, cetățeni elvețieni, este profund implicată în toate retrocedările din România, sub directa coordonare a guzganului rozaliu”, a scris Sima pe Facebook, mai relatează sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii