Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Popescu Piedone şi Gabriela Szabo au primit Placheta de Onoare a MAI (galerie foto)

ro

13 Nov, 2014 17:58 2490 Marime text
Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a conferit joi, astăzi, Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) unor oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai mediului academic din România.
 
Astfel, în cadrul ceremoniei au primit această înaltă distincţie ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, academicianul  Eugen Simion şi primarii Neculai Onţanu şi Cristian Popescu Piedone.

Ministrul Gabriela Szabo a mărturisit că primeşte această distincţie „în numele sportului, al tineretului, precum şi pentru generaţiile viitoare de sportivi” , precizând că acest lucru  o onorează şi o responsabilizează în egală măsură, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, academicianul Eugen Simion a menţionat că „Armata şi Poliţia Română reprezintă o stare de spirit, un simbol al spiritului naţional. Academia Română este foarte sensibilă la tot ceea ce are legătură cu apărarea, drepturile omului, cu starea de bine şi siguranţa pe care românul care stă cu faţa spre Europa trebuie să o aibă.
 
După primirea Plachetei de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, primarul sectorului 2 al Capitalei, domnul Neculai Onţanu a spus: “Acordarea acestui titlu, de foarte mare importanţă, mă responsabilizează şi mai mult în creşterea eficienţei pe care o administraţie locală trebuie să o aibă. De aceea, vă mulţumim foarte mult pentru că dumneavoastră, încă de când eraţi prefect al Capitalei, v-aţi oprit cu toată stăruinţa asupra performanţelor pe care o administraţie locală trebuie să le aibă.”.
 
Nu în ultimul rând, primarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu Piedone a mulţumit „în numele celor peste 320.000 locuitori ai sectorului 4”, precizând că „astăzi nu aţi decorat un primar, ci pe toţi locuitorii acestui sector”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii