Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:54 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Popa a fost numit vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții

ro

26 Feb, 2016 16:17 793 Marime text
 
Fostul viceguvernator al Băncii Naționale a României (BNR), Cristian Popa, a fost numit vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții (BEI) începând cu data de 1 martie 2016, potrivit unui comunicat transmis astăzi de  instituția europeană.
 
„Cristian Popa a fost numit vicepreședinte și membru al Comitetului de direcție al Băncii Europene de Investiții (BEI) de către Consiliul guvernatorilor băncii, alcătuit din cei 28 de miniștri de finanțe din Uniunea Europeană”, potrivit aceluiași comunicat.
 
Conform comunicatului, Popa a fost numit de Consiliul guvernatorilor BEI în baza unei propuneri a Ministerului Finanțelor Publice din România.
 
„Este o onoare și un privilegiu să mă alătur Comitetului de direcție al băncii și aștept cu interes să sprijin implicarea băncii în România, Europa și la nivel mondial. În ultimii 25 de ani, Banca Europeană de Investiții a jucat un rol crucial în sprijinirea unor oportunități economice mai favorabile, a accesului la finanțare, a inovării și infrastructurii atât în Europa cât și în afara acesteia și aștept cu nerăbdare să contribui la activitatea în echipă a băncii, pe baza acestui palmaresului său notabil și a experienței demonstrate”, a spus vicepreședintele Cristian Popa, potrivit agerpres.ro. 


Sursa foto: econtext.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii