Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Boureanu şi Sorin Giurgiucanu, implicaţi într-un scandal, pe litoral

ro

09 Aug, 2014 11:41 5143 Marime text
Viaţa lui Cristi Boureanu s-a schimbat la 180 de grade după divorţul de Valentina Pelinel, scrie rtv.net. În ultimele luni, politicianul parcă îşi retrăieşte adolescenţa, iar tovărăşia cu fratele lui i-a adus numai scandaluri şi belele.
 
Nopţi pierdute în cluburi, distracţii cu femei care vin şi pleacă şi conflicte la fiecare pas, toul "asezonat" cu aburi de alcool, aşa poate fi descrisă viaţa lui Cristian Boureanu, de vara aceasta. Din dorinţa de a da uitării necazurile, Boureanu a facut greşeala, mai scrie sursa citată, de a intra în anturajul fratelui său, Sorin, prietenie care pare să-i aducă numai belele.
 
Week-end-ul trecut, Cristi şi Sorin Boureanu au rezervat o masă într-un club de fiţe de pe litoral, cei doi sfârşind, potrivit cancan.ro, prin a fi conduşi în afara localului, cu forţa. În doar cateva ore, la masa lor ar fi avut loc nu mai puţin de şase scandaluri, la un moment dat fiind implicate într-o altercaţie cu ţipete şi gesturi care atrăgeau atenţia celorlalţi petrecăreţi şi fetele care îi insoteau. Însă episodul remarcat de toţi cei prezenţi a fost acela în care Cristian s-a luat la ceartă cu afaceristul Sorin Giurgiucanu, originar din Constanţa, celebru pentru implicarea în dosarele cu retrocedări ilegale, mai spun sursele citate.

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii