Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu "Nu dau doi bani pe Tăriceanu!"

ro

03 Jul, 2014 22:34 1664 Marime text
Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la România Tv, că nu are nicio urmă de respect pentru Călin-Popescu Tăriceanu. Antonescu a afirmat că îi respectă intenţia de a candida la preşedinţia României, dar că nu dă doi bani pe persoana acestuia.
 
„Partidul lui Tăriceanu e un partid făcut în debaraua PSD-ului. Şi aici nu acuz cu nimic PSD-ul. Şi dacă-şi pune mintea, Chiţoiu îl bate pe Tăriceanu dacă e să fie competiţie în partid pentru conducerea partidului. Dar nu cred că va fi competiţie în acel partid făcut de Tăriceanu, pentru că Tăriceanu pierde. Cei care s-au dus după el s-au dus la PSD, la uşă. Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu, îi intenţia de a candida la preşedinţia României. Dar, ca persoană, nu dau doi bani pe el”, a spus Antonescu la România Tv.
 
Crin Antonescu a mai spus că, dacă Tăriceanu era nemulţumit, atunci trebuia să-şi exprime nemulţumirea în interiorul PNL. Iar acest lucru trebuia făcut prin anunţarea sa ca şi candidat la preşedinţie, pentru a vedea ce susţinerea are în interiorul grupării liberale. 
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii