Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu Este necesară o schimbare de Guvern

ro

22 Feb, 2015 23:43 1560 Marime text
O schimbare de guvern este necesară, dar aceasta implică desemnarea unui guvern mai bun decât cel condus de Victor Ponta, ceea ce nu este ușor, consideră senatorul PNL Crin Antonescu. În opinia acestuia, în ciuda criticilor aduse, cabinetul Ponta nu este "guvernul odios pe care îl descriu unii".
 
În ceea ce privește negocierile pentru o nouă majoritate, Antonescu crede că nu se poate și cu aplicarea perfect rigidă a unei idei, altfel elementare, "voi care ați plecat nu mai veniți înapoi", ceea ce ar fi de dorit, și să faci în același timp un alt guvern decât cel actual.
 
"Simplu, cei care vor un alt guvern, un guvern pro-prezidențial să spunem, un guvern care să acționeze împreună cu președintele Klaus Iohannis, trebuie să înțeleagă că sunt absolut necesare aceste compromisuri - 'adu-i pe ăia, vorbește cu ăilalți'. Eu cred că e bine să avem o schimbare de guvern, eu cred că e bine și e foarte important ca acel guvern făcut în așa fel încât să fie mai bun decât acesta. Eu nu cred că acest guvern al lui Victor Ponta a fost atât de rău pe cât cred unii. E un guvern pe care l-am criticat, îl critic și acum, dar nu e guvernul odios care îl descriu unii. De ce el totuși trebuie schimbat? Pentru că dinamica alegerilor prezidențiale, această prezidențializare psihologică a electoratului românesc și a opiniei publice din România o fac necesară acum. Cred că ar fi fost mai bine pe destin de durată lungă ca om politic lui Victor Ponta să plece imediat după alegeri. Dar asta înseamnă că trebuie pus un guvern bun, ceea ce nu e ușor lucru", a afirmat Crin Antonescu duminică, la postul B1 TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii