Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina. Ministrul Sănătăţii a demarat o anchetă

ro

04 Mar, 2018 18:02 1331 Marime text
În urma crimei petrecute noaptea trecută la Spitalul Judeţean Slatina, la solicitarea ministrului Sănătăţii, Sorina PINTEA, o echipă din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt a verificat astăzi modul de desfăşurare a activităţii în unitatea sanitară.
 
Conform Raportului de control primit de Ministerul Sănătăţii, evenimentul s-a petrecut în sala de tratament a secţiei de psihiatrie în jurul orelor 1,20 dimineaţa, atunci când pacienţii dormeau. La acea oră încăperea era neutilizată şi incidentul nu a afectat actul medical desfăşurat în unitate.
 
Potrivit Ministerului Sănătăţii, niciunul dintre cei 52 pacienţi internaţi în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina nu a fost afectat. Toţi au primit tratamentul corespunzător şi la timp, asistenţa medicală necesară fiind asigurată de asistenţi medicali şi îngrijitori din celelalte ture, care au fost solicitaţi de către directorul de îngrijiri pentru asigurarea continuităţii actului medical.
 
Sorina PINTEA, ministrul Sănătăţii a cerut DSP Olt şi conducerii unităţii sanitare să ia toate măsurile necesare ca acest eveniment să nu afecteze desfăşurarea actului medical în spital şi în secţia de psihiatrie, în special.

Sursa foto: Ministerul Sanatatii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii