Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă pe strada Mihai Viteazu din Constanţa (galerie foto + video)

ro

07 Jul, 2019 13:23 32098 Marime text
Astăzi, 7 iulie, a avut loc o crimă pe strada Mihai Viteazu din Constanţa. Poliţişti ai Serviciului Criminalistic Constanţa au deschis o anchetă în ceea ce priveşte cazul. 

UPDATE 1
Potrivit surselor din cadrul anchetei, crima ar fi avut loc în această dimineaţă între doi bărbaţi, care locuiau fără forme legale într-o locuinţă de pe strada Mihai Viteazu din municipiu. În această dimineaţă, victima şi agresorul s-ar fi certat pe fondul unui aparat radio. Victima nu a mai vrut să înapoieze radioul, iar în acel moment agresorul ar fi înjunghiat victima. Agresorul ar fi consumat băuturi alcoolice

Cel care a sunat la 112 ar fi chiar autorul. La audieri, ar fi spus că şi victima ar fi avut un cuţit şi de aceea consideră că a fost legitimă apărare, însă un martor neagă cele spune de agresor.

Oficial IPJ Constanţa
În jurul orei 8.30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o locuință de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța se află trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care ar fi decedat în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit.

Presupusul autor, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat și condus la sediu de polițiști. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
Revenim cu detalii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii