Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Cumpăna O femeie a fost găsită decapitată în casă. Organele erau scoase

ro

14 Mar, 2013 08:03 5734 Marime text
În aceasta dimineata politistii din Cumpana au fost sesizati de catre un barbat din localitate despre faptul ca in locuinta sa se afla decedata prietena lui in varsta de 43 de ani. Avand in vedere aspectele sesizate, in cauza a fost constituita o echipa complexa de cercetare formata din ofiteri ai Serviciului Investigatii Criminale si criminalisti din cadrul IPJ Constanta, care s-a deplasat la fata locului in vederea efectuarii de investigatii. Totodata a fost si procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
vom reveni cu amanunte.  Femeia se afla pe un pat, dezbrăcată complet. Pe corpul ei au fost găsite urme de lovituri. De asemenea, bărbatul, care în prezent se află la audieri, ar fi încercat să se sinucidă, el prezentând urme specifice în zona gâtului.

UPDATE:

Potrivit unor surse, trupul femeii a fost tăiat cu un topor, iar organele erau scoase şi puse pe un bidon.

UPDATE:

Aceleaşi surse afirmă că Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, concubinul femeii, fusese trimis în judecată în urmă cu două luni, pentru că în 2011 ar fi tăiat-o cu un cuţit pe cea care şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă. Bărbatul a fost judecat în stare de libertate.

UPDATE:

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a declarat că victima a fost decapitată şi că membrele superioare i-au fost tăiate şi puse laolaltă cu organele într-un bidon. De asemenea, femeia era eviscerată complet.

Oficial
La data de 14 martie a.c., ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna, au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale în vârstă de 43 de ani.
        Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au observat în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul unei femei, decapitat, care prezenta pe torace răni provocate cu un obiect tăietor.
Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul I.P.J. Constanta, care s-a deplasat la fata locului în vederea efectuării de investigaţii. Totodată a fost sesizat şi procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii