Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă îngrozitoare în Chișinău! Actriță din Las Fierbinți, ucisă de soț. Bărbatul s-a aruncat de la etaj

ro

20 Feb, 2018 08:27 29618 Marime text
Dublă tragedie în Capitala Moldovei. Corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe.

În apartamentul din care s-a aruncat victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chișinău.

Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soţie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului, scrie publikamd.md.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți",  iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Chișinău.  

Tot în România, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

Sursă foto: publika.md


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii