Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în București. O femeie de aproximativ 50 de ani a fost găsită fără suflare. Principalul suspect, soțul victimei. Acesta a mai fost condamnat după ce și-a ucis prima soție

ro

11 Oct, 2017 09:57 1639 Marime text
În dimineața de 11 octombrie 2017, Parchetul Tribunalului București a dispus măsura reținerii inculpatului Șerban Lulu, de 51 de ani, sub aspectul săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracțiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.
 
În fapt, în seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din București, sector 3, a fost găsită decedat o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violență. Având în vedere acest aspect, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști ai Serviciului Omoruri, Serviciului Criminalistic și medic legist s-au deplasat la fața locului unde au efectuat cercetarea, investigații și audieri în vederea stabilirii situației de fapt.
 
La examinarea medico-legală externă au fost decelate multiple leziuni de violență, cadavrul fiind ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
 
Cercetările efectuate au stabilit că între victimă și soțul acesteia aveau loc frecvente certuri. Din data de 9 octombrie victima nu a mai fost văzută și nici nu a intrat în contact cu vreo persoană, ulterior fiind găsită decedată.
 
Din datele și probele administrate s-a conturat ipoteza că principal suspect în această cauză este soțul victimei, dispărut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta să se afle într-o zonă a graniței de sud a țării, iar în colaborare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, bărbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani, a fost condus la audieri, la sediul Poliției Capitalei.
 
Parchetul Tribunalului București a dispus măsura reținerii inculpatului, sub aspectul săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracțiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii