Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în Anglia. Suspectul, cetățean român din Cluj

ro

10 Jul, 2019 16:49 1659 Marime text
În dimineața zilei de azi, polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. împreună cu cei de la I.P.J. Cluj cărora li s-au alăturat încă patru polițiști englezi, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 27 de ani, originar din Cluj, suspect al unei crime săvârșite în urmă cu 6 ani.
 
Crima a avut loc în localitate Bosham din Marea Britanie. Se pare că atacatorul a purtat în momentul săvârșirii faptei de omor, un tricou cu stema Angliei.
 
Victima, o artistă, pe numele ei, V. G., a fost lovită cu un ciocan până a decedat, în noaptea de Crăciun a anului 2013.
 
Crima a fost considerată misterioasă, având autor necunoscut. În această dimineață, suspectul a fost găsit în locuința sa, având loc o percheziție domiciliară la adresa bărbatului. Acesta nu a opus rezistență și a povestit autorităților ce s-a întâmplat în urmă cu șase ani.

Conform Sussex Police, suspectul susține că a ucis de frică. Familia victimei ar fi oferit o recompensă de 20.000 lire sterline oricui poate furiza informații legate de săvârșirea crimei. 
 
Pe numele bărbatului a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului, transmite Poliția Română.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii