Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creşte numărul de posturi la Administraţia Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”

ro

27 Mar, 2015 15:10 1693 Marime text
Guvernul a aprobat astăzi, prin Hotărâre, modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare și structurii organizatorice ale Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „ Delta Dunării”.
 
Actul normativ prevede o majorare a numărului de posturi pentru Administraţia Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” (ARBDD) de la 133 la 171. 
 
În cadrul Administrației Rezervaţiei Biosferei „ Delta Dunării” se va înființa Unitatea de Management Proiecte, care va asigura iniţierea, planificarea, managementul şi accesarea de fonduri europene structurale şi de investiţii (FESI) aferente perioadei 2014–2020.
 
Investițiile Teritoriale Integrate (ITI) reprezintă un instrument de punere în aplicare a strategiilor teritoriale într-o manieră integrată. ITI permite statelor membre să pună în aplicare programe operaţionale la nivel intersectorial şi să recurgă la finanţare provenind de la mai multe axe prioritare ale unuia sau ale mai multor programe operaţionale, pentru a asigura punerea în aplicare a unei strategii integrate pentru un teritoriu specific. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii