Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, despre sentința ÎCCJ în dosarul Referendumului „Cred că se dă o lovitură cruntă democrației”

ro

15 May, 2015 16:17 1255 Marime text
 
Liviu Dragnea a declarat că „mi-am anunțat demisia din cele două funcții. Eu și Victor Ponta vom hotărî în ce mod aș putea ajuta partidul în viitor. Am primit mesaje de la colegi pentru care le mulțumesc".

Întrebat despre posibilitatea rămânerii în partid dacă colegii o cer, Dragnea spune că „în partid rămân, dar nu pot să mă răzgândesc. E o decizie unilaterală. Asta mă face să mă gândesc serios până luni, ca să ajut partidul în continuare".

"Este vorba de foarte mult regret pentru că sunt ani de zile de când muncesc pentru partid. Printr-o funcție parlamentară să îmi pot aduce contribuția la mai bine în administrația locală, politică, guvernamentală, dar se pare că lucrul acesta deranjează sau a deranjat. Cred că se dă o lovitură cruntă democrației", spune Dragnea, potrivit B1 TV.

În privința sentinței, social-democratul susține că "o respect, suntem într-un stat de drept, o decizie a instanței trebuie respectată".

Despre conducerea ministerului Dezvoltării, Dragnea este de părere că  "o să am un punct de vedere, dar decizia finală e a lui Victor Ponta. E un minister la care zic că am contribuit să funcționeze mai bine și cu rezultate. Am foarte multe persoane potrivite în gând. O să i le spun lui Victor Ponta", dar consideră că un înlocuitor ar trebui numit cât mai curând, "orice zi de interimat nu e o zi bună".

Dragnea a vorbit și despre comunicatul celor de la PNL care cereau demiterea sa, înaintea de demisie și afirmă că "nu pot lua lecții de onoare și demnitate de la actuala conducere a PNL-ului."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii