Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:19 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin Mincu, acționar al clubului Colectiv, regretă „enorm ce s-a întâmplat”

ro

03 Nov, 2015 16:38 682 Marime text
 
Costin Mincu, unul dintre administratorii clubului Colectiv, a postat un mesaj pe pagina de Facebook a avocatului său, Vlad Hosu.
 
Astfel el a transmis că a vrut să facă din acel local o poveste frumoasă, care s-a sfârșit însă printr-un coșmar. De asemenea, spune că regretă enorm ce s-a întâmplat în acea seară.
 
„Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând, în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, semnează Costin Mincu, pe pagina de Facebook a avocatului său, Vlad Hosu.
 

Sursa foto: Digi24

Ti-a placut articolul?

Comentarii