Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin Avătavului și Marius Tulică l-au părăsit pe Claudiu Palaz

ro

05 Nov, 2015 17:09 3030 Marime text
 
Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a fost astăzi părăsit de membrii biroului județean și municipal ai Organizației de Tineret Constanța a Mișcării Populare dar și de președinții Costin Avătavului și Marius Tulică, care s-au înscris, în Organizația Județeană Constanța a Tineretului Național Liberal.
 
„A fost o decizie grea pentru noi, dar este o decizie luată împreună cu colegii mei, în unanimitate, şi considerăm că este cel mai bun pas pentru viitorul nostru. Ne dorim ca, împreună, să ne unim forţele şi să consolidăm dreapta pe scena politică locală şi să susţinem candidatul PNL la alegerile locale din 2016”, a declarat fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a Mişcării Populare, Costin Avătavului.
 
„Suntem onorați că acești tineri au ales să se alăture organizației noastre. Suntem convinși că împreună vom realiza mai multe lucruri bune pentru Constanța și vom dovedi că tinerii reprezintă o forță în politica locală”, a spus copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola.
 
„M-am bucurat că doriţi să faceţi acest pas. Sper să construiţi împreună o echipă foarte puternică de tineret şi să consolidaţi dreapta constănţeană şi să o aduceţi în administraţia publică locală”, a menţionat copreşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.
 
În cadrul reuniunii au fost prezenți copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul general al PNL Constanța Septimiu Bourceanu, copreședintele TNL Constanța Bogdan Bola și copreședintele Organizației municipale TNL Constanța, Cristina Văsii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 06 Nov, 2015 11:00 Foarte urit Costine,l-ai parasit pe Băsescu pentru cine?!!!!! Cind erai invitat la Cotroceni îti placea.