Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Coşmar la Jupiter. Un actor român a dispărut în mare

ro

17 Aug, 2013 18:56 3124 Marime text
 
Tragedie pe litoralul românesc. Actorul Cristian Grigorescu a dispărut în valurile mării şi de mai bine de 24 de ore o echipă de salvamari încearcă să-l găsească. Bărbatul a intrat în mare şi nu a mai ieşit. Aurelian Temişan şi Kamara de la Alb Negru au declarat la România TV că sunt şocaţi şi că nu le vină să creadă.
Actorul Cristian Grigorescu este dat dispărut de mai bine de 24 de ore. El se afla în vacanţă în staţiunea Jupiter când a intrat în mare şi nu a mai ieşit. O echipă de salvamari încearcă să-l găsească, însă prietenii şi-au pierdut orice speranţă că l-ar mai putea găsi în viaţă.


"Este o tragedie, nu numai pentru familie ci şi pentru noi. Am fost sunat astăzi dimineaţă şi am fost pus la curent cu această tragică veste. Suntem consternaţi, nu putem să concepem. Aşteptăm veşti de la părinţii lui. Am crezut că ne face cineva o glumă proastă. Din păcate este cât se poate de adevărat şi am înţeles că era la mal. Era cu colegii lui de facultate, un val l-a lovit şi l-au văzut plutind. Probabil erau valurile mult prea mari", a declarat Kamara de la Alb Negru, pentru România TV.

UPDATE: 

În urmă cu puţin timp, trupul actorului a fost găsit aruncat de valuri, la câteva sute de metri de unde intrase să facă baie în mare.

sursa foto. Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii