Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Declaraţia soţiei Corpul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou

ro

15 Sep, 2015 13:05 1994 Marime text
Corpul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, în această după-amiază,
 
„Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou de la kilometrul zero al Bucureștilor începând de astăzi, 15 septembrie, orele 14.00. Vor putea să-i aducă un ultim omagiu toți cei care l-au iubit și l-au apreciat până joi, 17 septembrie, când va avea loc slujba de înmormântare, la orele 12.00, tot la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, după care va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Ghencea Civil'', potrivit unui comunicat al Partidului România Mare (PRM).
 
Conducerea Senatului ia în discuție, în ședința Biroului Permanent de marți, o solicitare privind depunerea trupului fondatorului PRM la Senat, anunţă Agerpres.
 
Corneliu Vadim Tudor a decedat, ieri seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală pentru probleme cardiace.
 
UPDATE 1, ora 14.20

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a declarat că acesta s-a simţit rău încă de vineri dimineaţă, dar nu a vrut să meargă la spital. „Vineri dimineaţă s-a simţit rău, dar nu a vrut la spital. Ieri dimineaţă i-a fost iar rău şi am mers. (...) La spital, când s-a dat jos de pe masă, cu perfuziile şi era perfect lucid, dar imediat a făcut stop cardiac şi nu şi-a mai revenit", a spus soţia sa, Doina, care a adăugat că vrea ca lumea să şi-l amintească drept „un bun patriot, un om care şi-a iubit ţara mai mult decât oricie pe lume, care a iubit oamenii şi animalele".

Sursa foto: Cinemagia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii